Forbryderalbum

 

Regeringspolitik

   


Krigsforbrydelser

Historier

2022

Atomkrig mod Rusland
I et interview slog Rasmussen sig i marts 2022 til talsmand for atomkrig mod Rusland

Læst af ialt: 1324
Læs videre »»

2006

Dansk støtte til krigsforbrydelserne i Mellemøsten
Den danske regering har isoleret sig i verdenssamfundet. Mens resten af verden med undtagelse af USA og Israel kræver øjeblikkelig våbenhvile i krigen i Mellemøsten, hvor 500 civile libanesere og palæstinensere i løbet af 2 uger i midten af juli 2006 blev dræbt af Israel, så støtter den danske regering de fortsatte krigsforbrydelser i regionen.

Læst af ialt: 9635
Læs videre »»

2003

Krigsforbrydelser
Den 21. marts 2003 opstillede Anders Fogh Rasmussen 8 gode grunde til, at Danmark skulle tilslutte sig USA's angrebskrig mod Irak. De vigtigste af disse punkter var påstanden om Iraks støtte til international terrorisme og besiddelse af massaødelæggelsesvåben. På det spinklest mulige mandat førte statsministeren Danmark i krig. Et for et er de 8 punkter blevet pillet fra hinanden og faldet sammen. Tilbage står Danmarks deltagelse i en folkeretsstridig krig, i besættelse og krigsforbrydelser i Irak, der berettiger til at stille regeringen for den Internationale Krigsforbryderdomstol (ICC).

Læst af ialt: 33582
Læs videre »»

1941

Samarbejdsregeringens forsvarsminister
Søren Brorsen var i 1940-43 Danmarks forsvarsminister. Han opfordrede i 1941 danske soldater og officerer til at melde sig som officerer til nazisternes Frikorps Danmark, og brugte militæret til at jagte sabotører, modstandsmænd og i det hele taget sikre tyskerne ro i Danmark.

Læst af ialt: 12278
Læs videre »»

Forlaget Solidaritet, 2200 København N