Forbryderalbum

 

Regeringspolitik

   


Forholdet til omverdenen

Historier

2008

Per Stig Møller i lommen på USA

WikiLeaks kunne i 2011 afsløre, at Per Stig Møller er i lommen på USA. Da det i 2008 endelig blev slået fast, at USA anvendte Grønland til mellemlandinger i sit fangetransportprogram, hvor supermagten transporterer fanger mellem sine torturcentre rundt om i verden, igangsatte Møller på skrømt en undersøgelse, og meddelte samtidig USA's ambassadør i Danmark, at supermagten intet havde at frygte. "Undersøgelsen" havde alene til formål at lægge låg på sagen - ikke at dokumentere supermagtens kriminelle aktiviteter eller den danske stats deltagelse heri.

Læst af ialt: 6891
Læs videre »»

2005

Manipulation. Har Fogh mødt sit »Watergate«?
30. september 2005 offentliggjorde Jyllands-Postens en række stærkt krænkende tegninger overfor islam. Statsministeren afviste efterfølgende blankt at mødes med 12 ambassadører fra den arabiske verden. Hvad man end mener om avisens aktion, og hvor urimelig overreaktionen end bliver fire måneder efter tegningernes offentliggørelse, så er det statsministerens manipulatoriske fortielser og fordrejninger igennem tre måneders intens krise, der resulterer i den største udenrigspolitiske krise i dansk efterkrigstids historie.

Læst af ialt: 10432
Læs videre »»

2005

Anders Fogh: OK at bryde FN's resolutioner
På et valgmøde i Århus erklærede statsministeren i februar 2005, at det var i orden at Israel bryder FN's resolutioner. Holdningen er, at "demokratiske stater" godt må bryde Menneskerettighedskonventionen, Genevekonventionerne og resolutioner fra FN's Sikkerhedsråd. Danmark er i forvejen et af de lande der selv står anklaget for brud mod Menneskerettighedskonventionen pga. dets udlændingepolitik.

Læst af ialt: 10520
Læs videre »»

2005

Danmark som paria stat
Danmarks anseelse i udlandet har lidt alvorlig skade under VKO regeringen 2001-05. Det skyldes især regeringens flygtninge- og indvandrerpolitik, deltagelsen i USA's angrebskrige i Irak og Afghanistan og efterfølgende besættelse, samt Danmarks bidrag til at øge de globale miljøproblemer - frem for at mindske dem.

Læst af ialt: 15120
Læs videre »»

1988

Venstres støtte til terrorisme
Tidligere indenrigsminister Lars Løkke Rasmussen var i 1988 i Afghanistan for at aflevere 600.000 kr. til islamiske terrorister. Rasmussen var dengang formand for VU, og pengene var indsamlet af en komite, hvor også DF's Pia Kjærsgård havde sæde. Pengene gik til bygningen af en kønsadskilt drenge- og pigeskole i den mujahedinkontrollerede Logarprovins

Læst af ialt: 47828
Læs videre »»

Forlaget Solidaritet, 2200 København N